Cari Kat Sini :)

Wednesday, October 12, 2016

TUDUNG BAWAL SATIN SILK CORAK PRINTED 2106 by CHIQUE VEILS ®

Hai readers & hijab lovers.

Hari nie mcm hari-hari yg biasa. Mungkin ada sket la luar biasa sebabnya mummy & baby ditinggalkan berdua dirumah..sobs sobs. Nie sume salah team building Enche husband. Nape la dibuatnya time weekdays, klu buat time weekend kan bagus. Bole mummy & baby ngikut bahahaha. 

Tapi xpela, at least boleh update design2 baru tudung nie pun kira da boleh buat sy happy hip hip hoorayyy!! *Lompat bintang lapan belas kali* 

Haa..hari nie sy masih nk update design2 TUDUNG BAWAL SATIN SILK CORAK PRINTED yg memang FAST SELLING, HANGAT & TRENDING di pasaran! Wow ke tak wow tudung nie?? Kena cuba dulu baru tahu kan. Enche husband sy yg cerewet pun approved sy nak pakai tudung nie katanya CANTIK DESIGN lagi2 dalam bentuk TUDUNG BAWAL atau TUDUNG EMPAT SEGI ;)

Jom korang tengok design2 yg saya update kat bawah nie. Jgn lupa contact saya to order :)

Whatsapp : 013-9464822 (Yana)

P/S: Setiap pembelian 2 helai tudung, PERCUMA BROOCH!
P/S: Design2 dlm entry sebelum nie pun still available lg..Seriously mmg laku sgt2!  Bole refer pada entry sebelum ini tau. Bagi sy no CODE TUDUNG then nanti sy check kan klu tudung still in stock atau out of stock.
......................................................................................................................................................
Brand Tudung : CHIQUE VEILS ® .


- Material : Satin silk, (Imported from Turkey)
- Bidang 40
- Measurement 90 cm x 90 cm
- Fold 3/4 for desired length
- Machine wash
- Warm iron
- Do not bleach

RM59 sahaja (exclude postage)
Code Tudung:
CV01 - MAROON
CV02- MINT GREEN
CV03 - BLACK
CV04- PEACH

 Code Tudung:
CV05 - PINK FUSCHIA
CV06- WHITE
CV07 - LILAC
CV08 - PURPLE BLACK

Code Tudung:
CV09 - PASTEL PINK

CV10 - AMARYLLIS BLACK
CV11 - CHAMPAGE PURPLE
CV12- GOLD BLACK
Code Tudung:
CV13 - DUSTY PINK
CV14- WHITE GREEN
CV15 - DIVA FUSCHIA
CV16- NAVY GOLD

Code Tudung:
CV17 - CAPTAIN AMERICA
CV18 - ROYAL MAROON




Boleh Whatsapp saya skrg: 

013 - 9464822 (Yana)

013 - 9464822 (Yana)

013 - 9464822 (Yana)

P/s: Setiap 2 helai pembelian, akan dpt PERCUMA BROOCH. TERHAD!!
.............................................................................................................................

Jejommmsss

Please spread & share to your friends. Don't forget to visit & like us at instagram @hy_heejabs , FB Page: HY_Heejabs 

THANKS FOR YOUR SUPPORT.

BYE XOXO!
  

9 comments:

  1. Gud luck...kalau nk promote leh cari akak...i bleh jd model tudung u ..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akak..Skrg nie sbb sy dropshipper je:) nti klu sy da ada ready stock sendiri sy roger2. hee..... TQ sudi singgah sini!

      Delete
    2. InsyaAllah akak..Skrg nie sbb sy dropshipper je:) nti klu sy da ada ready stock sendiri sy roger2. hee..... TQ sudi singgah sini!

      Delete
  2. Gud luck...kalau nk promote leh cari akak...i bleh jd model tudung u ..hihihi

    ReplyDelete
  3. wah...memang cantik tudung ni..tapi xtaulah labuh ke tak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudung nie bidang 40..kecik sket dr size tudung standard yg bidang 45. tp xde la kecik sgt still bole menutup dada insyaAllah:)

      Delete
  4. cantiknya. tapi mmh failed pakai bawal, satin pulak -.-'' selalu pakai shawl, belit je. all the best biz ye ;D

    ReplyDelete
  5. satin licin. takut xreti pakai je.huuh.tapi mmg cantik

    ReplyDelete
  6. Kain licin. Takut nak pakai. Hehe.

    ReplyDelete